ALB UK TV

ALBUK TV ORIGINAL

Emisjoni 100% Shqip, 
Ky emision eshte formuar për te shpalosur dhe diskutuar mbi Shqiptarët që jetojne në Diaspor dhe jo vetëm. Diskutim rreth politikes aktuale ne Shqipëri I drejtuar nga Alban Nuredinaj, vjen çdo te Djelë ne orën 15:00 vetëm ne Alb Uk Tv.

Share kete program

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email