ALB UK TV

ALBUK TV ORIGINAL

20 minuta me

Çdo të diel ora 18:30 (Alb Time) në ekranin e Alb Uk Tv emisioni '20 minuta me' @elonamena_ sjell personazhet më të spikatur nga fusha e sportit, artit, kulturës, showbizit shqiptar etj në një rrefim nga fëmijëria, adoleshenca e deri ku janë sot. Por emisioni nuk mund të zgjasi 20 minuta kur personazhet ndihen komod dhe kanë çfarë të thonë, ndaj për më shumë ndiqni

Prezantues: Elona Mena

Share kete program

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email