ALB UK TV

ALBUK TV ORIGINAL

E lejme per neser

Live në emisionin më të ri në ALB UK TV 'E lejm për nesër' me Ermal Vaka dhe Elsa Mucogllava. Na telefononi në numrin e telefonit 00355695140000 për të dhënë opinionin tuaj, gjithashtu të gjitha komentet do lexohen live në emision

Prezantues: Elsa Mucogllava. dhe Ermal Vaka

Share kete program

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email