ALB UK TV

ALBUK TV ORIGINAL

Një talk show me personazhe VIP, nga Ermal Qori.
Çdo javë ftohet nga një personalitet i njohur Shqiptare i cili bëhet pjesë e intervistës  së ndërtuar me lojra, duke sjell  të qeshura ,argëtim  dhe show për publikun.

Emisioni transmetohet ditën e enjte ora 20:00, dhe ka një kohëzgjatje prej 45 minutash.

Share kete program

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email