ALB UK TV

ALBUK TV ORIGINAL

BIG ALB BIZ 
Një emision që ka si qëllim komunikimin e drejtëpërdrejtë me teleshikuesit ku ata bëhen protagonistët e mbrëmjes. Çdo të Martë trajtohen tema të ndryshme sociale. Emisioni transmetohet çdo të Martë ora 20:00 dhe ka një kohëzgjatje prej 90 min

Prezantuese: Eda Berisha

Share kete program

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email