ALB UK TV

ALBUK TV ORIGINAL

Une Guxoj
Emisioni ka për qëllim prezantimin e personazheve të ndryshme të cilët janë kthyer në inspirim për Komunitetin Shqiptar ne Britani . Historitë e jashtëzakonshme të secilit personazh vijnë mjaft natyrshëm në një bisedë miqësore duke vozitur me makinë në rrugët Londineze. Personazhet tregojnë rrugëtimin e tyre nga Shqiperia e Madhe deri në ditët e sotme. Por në fakt secili personazh duhet të guxojë me lojëra të ndryshme. Të guximshem jo vetëm në jetë por dhe në emision 

Une Guxoj transmetohej çdo të Premte në Alb Uk Tv ora 19:00 për 90 min

Prezantuese: Eda Berisha

Share kete program

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email