ALB UK TV

ALBUK TV ORIGINAL

ZONË VIP: Të rejat e showbizit Shqiptar dhe atij të huaj , nga : Anita Kalemi dhe Anna Kola
Çdo javë informacine të reja rreth jetës së vipave thashetheme, lidhje , ndarje, lifestyle dhe projekte të reja. Çdo gjë rreth jetës private dhe asaj profesionale.

Emision live diten e Djelë ora 17:00 pm 
Kohëzgjatja 45 minuta

Share kete program

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email