ALB UK TV

ALBUK TV ORIGINAL

Argetohu me Aniten

Argëtohu me Aniten : Emision për fëmijë nga Anita Kalemi. Kënge , vjersha dhe lojëra për fëmijë. Kultivimi I gjuhës shqipe për gjeneratat e reja. Emisioni trasmetohet diten e Merkure ora 16:00 pm Kohëzgjatja 40 minuta .

Prezantues: Anita Kalemi  Cdo te Merkure  ora 4pm

Share kete program

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email