ALB UK TV

Të argëtohemi me Anitën

Emisioni për fëmijë “Të argëtohemi me Anitën” – edicion special 🎃

Do transmetohet ditën e mërkurë në kanalin televiziv ALB UK, në web faqe dhe Facebook Live 📺

Na ndiqni,gjithë ata prindër që kanë dëshirë ti sjellin fëmijët në këtë emision, na kontaktoni në 📩 albuktv@gmail.com