ALB UK TV

ALBUK TV ORIGINAL

Tendence

Një emision me temë sociale nga Gledis Tarazhi. Emisoni ka në qëndër të vëmendjes krijimet artistike dhe trendet e fundit në të gjitha fushat, të sjella ekskluzivisht për publikun. Së bashku me paraqitjen e materialeve ka edhe të ftuar përkatës Emisioni transmetohet ditën e Hënë ora 20:00 dhe ka një kohëzgjatje prej 30-35 minutash

Prezantuese:  Gledis Tarazhi

Share kete program

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email