ALB UK TV

         

 

   ”UK ALBANIAN TALENT SHOW” Ne bashkepunim me ALBUK TV

Nje nisme e re per te gjithe te rinjte Shqiptare qe ndodhen ne Britanine e Madhe! Te gjithe ata qe deshirojne te ndjekin rrugen e Artit, dhe te bejne endrrat e tyre realitet, si ne kenge , kercim, recitim.

Sot per here te pare nje salle e madhe ku nuk kishte vende per tu ulur. Nje salle e mbushur plot me te ftuar e prinder per te ndjekur live UK Albanian Talent Show. Ky show gjigand u mundesua nga Alb UK TV dhe ne bashkpunim me Juliana Shalla, Edita Krasniqi dhe Ina Veneti. Prezantuar nga dy moderatoret e ALB UK TV Dafina Rama dhe Anita Kalemi.
Midis shume te ftuar nderi ishin edhe Shkelqesia e tij Ambasadori i Shqiperise Z. Qirjako Qirko, Councillor Z. Kastriot Berberi, Royal Comentator Mr Ian Pelham-Turner, Z. Talat Pllana, Z Lavdrim Krashi e shume Shqipëtarë tē nderuar te Komuniteti Shqiptar ne Britanine e Madhe.
Ne kete talent show nga 39 konkurime te shkelqyera u shpallen tre fitues ne kategorine e valleve, tre ne recitim dhe tre ne kenge. 
Per me shume informacione ndiqeni se shpejti programin ne kanalin televiziv dhe ne website www.albuk.tv

talent show
albuk tv