ALBUK TV ORIGINAL

ALBANOLOGJIA ENDE JETON

Prezantues Alban Guri

ALBANOLOGJIA ENDE JETON

ALBANOLOGJIA ENDE JETON - Një prezantim i përgjithshëm - Ylliada e Omerit - Epopeja e Yjeve me heronj dhe me perëndi Yllire.

Posted by ALB UK TV on Friday, October 26, 2018
ALBANOLOGJIA ENDE JETON

ALBANOLOGJIA ENDE JETON (pjesa e dytë) - Një prezantim i përgjithshëm - Ylliada e Omerit - Epopeja e Yjeve me heronj dhe me perëndi Yllire.

Posted by ALB UK TV on Tuesday, November 13, 2018