Albuk tv

ALBUK TV ORIGINAL

E-SHOW

Një talk show me personazhe VIP, nga Ermal Qori. Çdo javë ftohet nga një personalitet i njohur Shqiptare i cili bëhet pjesë e intervistës së ndërtuar me lojra, duke sjell të qeshura ,argëtim dhe show për publikun.

Prev 1 of 2 Next
Prev 1 of 2 Next