Albuk tv

ALBUK TV ORIGINAL

UNE GUXOJ

Emisioni ka për qëllim prezantimin e personazheve të ndryshme të cilët janë kthyer në inspirim për Komunitetin Shqiptar ne Britani . Historitë e jashtëzakonshme të secilit personazh vijnë mjaft natyrshëm në një bisedë miqësore duke vozitur me makinë në rrugët Londineze. Personazhet tregojnë rrugëtimin e tyre nga Shqiperia e Madhe deri në ditët e sotme. Por në fakt secili personazh duhet të guxojë me lojëra të ndryshme. Të guximshem jo vetëm në jetë por dhe në emision

Prev 1 of 1 Next
Prev 1 of 1 Next