ALBUK TV ORIGINAL

DALLAVERE NEWS

Ermal Qori dhe Ermal Vaka mbajnë shënime gjithë javën dhe sjellin te ju shumë buzëqeshje dhe informacione që mund t’ju kenë ikur pa lexuar.

[yotuwp type=”playlist” id=”PLP-lATaPMc3GO4bmhFZVSHI-e9XTFV743″ ]