ALBUK TV ORIGINAL

E lejmë për nesër

me Ermal Vaka dhe Elsa Mucogllava

E lejm për nesër’ me Ermal Vaka dhe Elsa Mucogllava.
Na telefononi në numrin e telefonit 00355695140000 për të dhënë opinionin tuaj, gjithashtu të gjitha komentet do lexohen live në emision

[yotuwp type=”playlist” id=”PLw4hP1hoy8L5Q1TRF_QFiGD-5b3IOJL3X” ]