ALBUK TV ORIGINAL

Elegance Jete

Emisioni “Elegancë Jete”, me Hera Kruja dhe Uenxhi Kapri. Një emision ku do te bisedohen tema të ndryshme të jetës, moda edhe situata gazmore, me qendër të emisionit spektatorët. Zbuloni më shumë duke ndjekur “Elegancë Jete”.