ALBUK TV ORIGINAL

NEXT DESTINACION

Një talk show me personazhe VIP, nga Ermal Qori.
Çdo javë ftohet nga një personalitet i njohur Shqiptare i cili bëhet pjesë e intervistës së ndërtuar me lojra, duke sjell të qeshura ,argëtim dhe show për publikun.

[yotuwp type=”playlist” id=”PLP-lATaPMc3EEWq7NoIOuJyeSWef3RPi3″ ]