ALBUK TV ORIGINAL

Rockabillia

Një emision muzikor informativ nga Dafina Rama dhe Ervin Gjonaj.

Ky emision është hapesira e vetme televizive që sjell për publikun të gjithë zhanrin Rock & Roll/Metal si dhe informacionet sesi lindën kënget që kanë bërë historinë e Rock. Nên drejtimin ekselent të dy moderatorëve, publikut I serviren tingujt e muzikës aq të dashur që nga lindja e Muzikës Rock e deri në ditët e sotme duke përfshirë grupe nga Shqipëria dhe anembanë botës. Hitet e muzikës Rock, histori, informacione si dhe rubrika ‘’si sot qemoti…’’ e bëjnê emisionin argëtues dhe shumë të ndjekur si dhe emisionin e vetëm të këtij lloji në plotformën televizive Shqiptare.
Emisioni transmetohet çdo të Shtunë në orën 15:00 dhe ka një kohëzgjatje prej 60 minutash.


Click here

WATCH ROCKABILLIA VIDEOS ON FACEBOOK


Photo gallery

Rockabillia