ALBUK TV LIVE

Programet

Programet origjinale ALBUK TV

UNIVERSAL

UNIVERSAL në Albuk TV,” nën udhëheqjen e gazetarit Martin Kiri, prezanton intervista të thella me politikanë dhe personalitete të njohura, ofrueshmëri analiza të hollësishme për publikun. Shfaqja kontribuon në debatin publik dhe informon mbi ngjarjet aktuale.

Personazh Alb

PERSONAZH ALB në Albuk TV” është një program i njohur i mediave që ofron intervista ekskluzive me personalitete të shquara nga bota e muzikës, talentit, dhe fushave të tjera. Nën drejtimin e gazetares Graciela Kiri, ky program sjell ngjarje  dhe njohje më të thellë për audiencën.

FOL SHLIR

Emisioni “Fol Shlir Me Buqen” në ALBUKTV është një shfaqje televizive që ofron intervista ekskluzive me personalitete të ndryshme. Në emision janë diskutuar temat e ndryshme, duke përfshirë biznesin, kulturën. Ky emision sjell historitë dhe sukseset e njerëzve në dashuri, familje dhe karrierë.

EVENTE - ALBUK TV

EVENTE në Albuk” është një program televiziv që prezanton një dokumentar dhe intervista me qëllim të sjelljes së informacionit rreth shqiptarëve dhe Shqipërisë. Emisioni gjithashtu përfshin tema rreth ngjarje kulturore dhe artistike në Londër

GOOD EVENING DIASPORA

GOOD EVENING DIASPORA” në ALB UK TV në Londër, dedikuar për promovimin e kulturës dhe aktualitetit shqiptar. Ky program ofron biseda tërheqëse në studio dhe shfaq pamje të mrekullueshme të vendeve ku flitet shqip. Me moderatoret Mirela Bela, Dezi Gaçe, Valbona Voca, dhe Ina Nallbani

BISEDE NE LONDER

Emisioni “Biseda në Londër,” nën drejtimin e gazetares Shpresa Pervetica, sjell intervista të ndryshme në Londër.  Ky program ofron analiza dhe diskutime interesante për audiencën në një mënyrë të zgjuar dhe informuese.

ZERI I DIASPORES

ZERI I DIASPORES,” emision origjinal i Albuk TV, prezanton intervista dhe opinionet e komunitetit diasporik. Drejtuar nga Sabri Agimi, ky program ofron një dritare në botën e shqiptarëve jashtë vendit, duke ndarë histori dhe perspektiva të ndryshme në një format tërheqës dhe informativ

LIGJ DHE DREJTESI

“LIGJ DHE DREJTËSI” është një program origjinal në Albuk TV, drejtuar nga avokati i njohur në Britani të Madhe, Naim Hasani. Emisioni ofron këshilla nga fusha e ligjit në Angli . Ky program është një burim i vlerësuar i informacionit dhe këshillave ligjore për komunitetin shqiptar në Britani të Madhe.

ALB BOOK

ALB BOOK” është emision me moderatoren Kristina Hasa, i përqëndruar në intervistat me shkrimtarë dhe poetë shqiptarë, eksplorimin e librave dhe krijimtarisë së tyre. Biseda thelbesore dhe analiza të thella rreth veprave dhe autorëve, duke ndihmuar në promovimin e letërsisë shqiptare.

BEAUTY MATTERS

“Beauty Matters,” under the guidance of Lin Hussin on ALB UK TV, is a comprehensive program that delves deeply into the worldwide beauty, health, and fashion sectors. It offers valuable insights and information to the audience, providing a thorough understanding of these industries.

ROCKABILLIA

“ROCKABILLIA,” nën drejtimin e Dafina Ramës dhe Ervin Gjonaj, është një program muzikor i diversifikuar që përfshin zhanre të ndryshme, përfshirë rokin. Me ndërthurjen e këngëve dhe artistëve të ndryshëm, emisioni sjell një përvojë muzikore të pasur për audiencën. 

GREAT BRITONS VOICE OF LONDON SHOW

“Great Britons & Voice of London Show” is an engaging English lifestyle program on ALBUK TV, helmed by Ian Pelham Turner. This show provides a comprehensive glimpse into the rich culture, events, and lifestyle of London, offering a diverse range of topics and celebrating the spirit of Great Britons.

NEXT DESTINATION

Përjetoni një emision të mahnitshëm, duke kaluar kohën në tokën shqiptare të bukur. “Next Destination” me Ermal Qorin në Alb UK TV është një udhëtim mahnitës në Lëpushë dhe Plava, Gucia. Kjo është koha për të shijuar mrekullitë e vendit tonë!

DIGITAL GLOBAL TALKS

“Albuk TV’s Digital Global Talks offers a platform for in-depth discussions, interviews, and debates on politics, opinions, and a wide range of topics, fostering meaningful conversations and insights.”

SOFRA

Sofra në Albuk TV,” nën drejtimin e Ardi Omerit, është një emision televiziv  që përfshin intervista me personalitete të ndryshme, debate mbi çështje aktuale, dhe shpërndarje të opinionit. Ky program ofron një platformë të pasur për të  diskutuar tema të ndryshme nga politika në kulturë.

Documentary

“Journalist Viollca Vuciterni’s documentary, “China-UK Youth Appeal for Cultural Exchanges,” amplifies the voices of young individuals advocating for cross-cultural connections between China and the UK.”