ALB UK TV

LIVE ALB UK TV

Televizioni i Pare Shqiptar ne Britanin e Madhe

Apliko tani për t'u bërë pjesë e konkursit që do të zhvillohet në Shqipëri javën e parë të Qershorit 2019. Audicionet për UK do të zhvillohen pranë ambienteve të Alb Uk TV në Londër

ALBUK TV Ne platformen me te Madhe Shqiptare DIGITALB​ ALBANIA

Freq: 10762 Horizontal DVB-S2 8PSK SR 30000 FEC 3/5​

Subscribe tek Albuk Youtube Channel per te pare videot e Albuk TV

ALB UK is airing a documentary against the stereotype Sky news portray on Albanians and Albania.

ALB UK TV is asking for a Reply from Sky News against the accusations
ALB UK TV is asking OfCom to take off this program and fine sky news for the false information as well as give an apology to Albanian Community in Britain,

INFORMACION

ALBUK TV mund te shikohet ne Digitalb ALBANIA KABLLORE dhe Telekom Maqedonia

CABLE MAQEDONI

Promocionet e reja të televizionit ALB UK TV në Anglisht me Mr Ian Pelham Turner – ROYAL Family Komentator

DIASPORA – emision per diasporen, i ftuar Councillor Kastriot Berberi “London Borough of Waltham Forest “.

The programme talks to Albanians who have achieved greatness in their lives asking them about their backgrounds and their global policies for life and trade today

Ambasadori i Shqipërise në Britaninë e Bashkuar, Z Qirjako Qirko, Komentatori i familjes Mbretërore dhe Presidenti nderi i televizionit tone, Z Ian Pelham-Turner së bashku me themeluesin e Alb Uk Tv, Z Helidon Kastrati ne nje intervistë në kanalin Sky,

Emisioni Diaspora ne ALB UK TV

Emisioni Diaspora në televizionin e Alb UK TV I ftuar në emision Ambasador i Republikës së Shqipërise Z. Qirjako Qirko i cili i përgjigjet pyetjeve te drejtëpërdrejta të Komunitetit. Ndiqeni emisionin ne faqen tone zyrtare të FB, në faqen e internetit www.albuk.tv dhe në DIGITALB ALBANIA

Foto nga evenimentet

Fotografi nga evimententet e Alb UK TV. Per me shume foto, klikoni ketu tek foto album

Linku falas per te pare AlbUK TV ne VLC player ose per ta vendosur ne website tuaj                —   rtmp://albuk.dyndns.tv:1935/albuk/albuk.stream  —

Download Aplikacionin

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest