Albuk tv

Televizioni i Parë Shqiptar në Britanin e Madhe

PROGRAMET NË TV ALBUK TV HD

1200px-IPKO_logo.svg

TELECOME MAQEDONIA

KANALI 138

KANALI 88

KANALI 196

KANALI 166

KANALI 170

IPTV-OTT

Flag_of_Kosovo_-_Circle-512-150x150

 

Kujtesa kanali 138 — Telkos kanali 88 —IPKO Kosova Kanali-196–T COM Maqedoni Kanali-166  ART MOTION 170

IPTV-OTT – Ne te gjithe boten

  • REKLAMO BIZNESIN TEND
  • KU MUND TE NA SHIKONI
  • ALBUK TV JU SJELL

Ju ftojmë të promovoni biznesin tuaj në televizionin tonë nëpërmjet paketave promocionale që ALB UK TV ofron.
ALB UK TV  është në  transmetim satelitorë  24 orë në 24, në të gjithë Evropën nëpërmjet platformave IPTV , njëkohësisht  dhe në SHBA e Kanada, gjithashtu në Digitalb Satelitor  në Kanalin 116 , partnership me  kanalin Anglez Sky 585. Mos e humbisni mundesinë për ta bërë biznesin tuaj të njohur jo vetëm në trevat shqiptare, por kudo ku flitet shqip. Tani, ju mund të bëheni pjesë e paketave promocionale për të bashkëpunuar me ALB UK TV dhe për të reklamuar biznesin tuaj.
Për më shumë detaje na kontaktoni në :
Tel UK : +44 2076244876
Mob UK : +44 7479946420

albuktv@gmail.com

KOSOVE: IPKO - KUJTESA - TELKOS   .MAQEDONI: TELECOM MAQEDONIA.  IPTV NE 90% TE PLATOFORMAVE SHQIPTARE KUDO NE BOTE.  ONLINE WWW.ALBUK.TV

                              

Ju ftojmë të promovoni biznesin tuaj në televizionin tonë nëpërmjet paketave promocionale që ALB UK TV ofron.
ALB UK TV  është në  transmetim satelitorë  24 orë në 24, në të gjithë Evropën nëpërmjet platformave IPTV , njëkohësisht  dhe në SHBA e Kanada, gjithashtu në Digitalb Satelitor  në Kanalin 116 , partnership me  kanalin Anglez Sky 585. Mos e humbisni mundesinë për ta bërë biznesin tuaj të njohur jo vetëm në trevat shqiptare, por kudo ku flitet shqip. Tani, ju mund të bëheni pjesë e paketave promocionale për të bashkëpunuar me ALB UK TV dhe për të reklamuar biznesin tuaj.
Për më shumë detaje na kontaktoni në :
Tel UK : +44 2076244876
Mob UK : +44 7479946420
albuktv@gmail.com

Linku falas per te pare AlbUK TV ne VLC player ose per ta vendosur ne website tuaj — rtmp://albuk.dyndns.tv:1935/albuk/albuk.stream —