ALBUK TV LIVE

Kim Kardashian zbulon për herë të parë tatuazhin e saj sekret

Kim Kardashian ka zbuluar për herë të parë tatuazhin e saj sekret pasi ishte e ftuar në SNL.

Në një intervistë në të kaluarën, personazhi i njohur televiziv kishte deklaruar qartë se nuk do të bënte kurrë një tatuazh, duke dhënë një përgjigje që në atë kohë u bë virale.

Mirëpo, vitet kanë kaluar dhe duket se ajo nuk po shqetësohet më nga boja. Madje, në një puntatë të fundit të reality show-t “The Kardashians”, ajo i ka treguar publikut të saj tatuazhin që ka bërë fshehurazi.

Siç duket, personazhi i famshëm televiziv ka zgjedhur një dizajn delikat në një vend që nuk duket.

Konkretisht, ajo e ka bërë në mes të buzës së poshtme. “Kjo është diçka që ju nuk e dini për mua. Është simboli i pafundësisë. Natën që isha në SNL, unë dhe të gjithë miqtë e mi patëm tatuazhe që përputhen,” shpjegoi ajo.

Më pas ai shtoi: “Po mendoja “nuk ka asnjë shkrepje ku duket sikur kam një tatuazh. Rashë dakord thjesht sepse gjeta një vend ku mund ta fsheh.”

The post Kim Kardashian zbulon për herë të parë tatuazhin e saj sekret appeared first on .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *