ALBUK TV LIVE

My Israel And Palestine, Explained (video)

This video took 6 years to make. It’s about a cause that’s very deep to me and probably to you. It’s the story of “My Israel and Palestine” and it’s a complicated one…. Thank you to the Nas Daily team for putting hundreds of hours into this video. It was not easy to make.

Kësaj videoje iu deshën 6 vite për t’u realizuar. Bëhet fjalë për një kauzë që është shumë e thellë për mua dhe ndoshta për ju. Është historia e “Izraeli im dhe Palestina” dhe është e ndërlikuar…. Faleminderit ekipit të Nas Daily për qindra orë në këtë video. Nuk ishte e lehtë për t’u bërë.

The post My Israel And Palestine, Explained (video) appeared first on .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *