ALBUK TV LIVE

Izraeli: Janë marrë nën kontroll 11 pika komanduese të Hamasit

Ushtria izraelite ka njoftuar se ka marrë në kontroll 11 pika komanduese të Hamasit.

Forcat e Brigadës Nahal të ushtrisë izraelite gjatë natës kanë identifikuar dhe shkatërruar tunelet pranë një shkolle, nga ku anëtarët e Hamas koordinonin dhe kryenin sulmet e tyre.

Forcat izraelite gjithashtu kanë shkatërruar objektivat e forcës detare të Hamasit dhe eliminuan një komando të grupit terrorist, raporton, La Repubblica.

The post Izraeli: Janë marrë nën kontroll 11 pika komanduese të Hamasit appeared first on .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *