ALBUK TV LIVE

Ambasadori gjerman në Prishtinë: Kosova po përparon më shpejt se vendet tjera të rajonit drejt BE-së, të zbatojë marrëveshjet me Serbinë

Ambasadori gjerman në Prishtinë, Jorn Rohde, është shprehur se Kosova po përparon më shpejt sesa vendet e tjera të rajonit drejt BE-së.

Këtë deklaratë  të publikuar në platformën “X” teksa njoftoi se ishte pjesëmarrës i një tryeze të rrumbullakët për përparimin e Kosovës drejt BE-së.

Rohde tha se Kosova duhet të bëjë më shumë përpjekje për të zbatuar marrëveshjet e arritura me Serbinë.

“I lumtur që isha pjesë e një tryeze të rrumbullakët për përparimin e Kosovës drejt BE-së sot. Kosova po përparon më shpejt se vendet e tjera të WEB-it, por nevojitet më shumë bashkëpunim mes partive në parlament dhe komuniteteve etnike. Për më tepër, Kosova  duhet të bëjë më shumë përpjekje për të zbatuar marrëveshjet e arritura me Serbinë”, është shprehur ambasadori.

The post Ambasadori gjerman në Prishtinë: Kosova po përparon më shpejt se vendet tjera të rajonit drejt BE-së, të zbatojë marrëveshjet me Serbinë appeared first on .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *