ALBUK TV LIVE

Marrëveshja katër ditore për pengjet mes Izraelit dhe Hamasit, Egjipti: Kemi sinjale pozitive se armëpushimi mund të zgjatet

Egjipti thotë se ka marrë “sinjale pozitive nga të gjitha palët” se armëpushimi i përkohshëm midis Izraelit dhe Hamasit mund të zgjatet “për një ose dy ditë”.

Diaa Rashwan, kreu i Shërbimit Shtetëror të Informacionit të Egjiptit (SIS), tha se zyrtarët po mbanin bisedime të gjera me të gjitha palët për të arritur një marrëveshje mbi zgjatjen e armëpushimit katër-ditor.

Ata shtuan se kjo do të nënkuptonte “lirimin e më shumë pengjeve nga Gaza dhe më shumë të burgosurve palestinezë nga burgjet izraelite“.

Egjipti ka marrë sinjale pozitive nga të gjitha palët,” tha Rashwan.

The post Marrëveshja katër ditore për pengjet mes Izraelit dhe Hamasit, Egjipti: Kemi sinjale pozitive se armëpushimi mund të zgjatet appeared first on .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *