ALBUK TV LIVE

Strasburg, rënia e një meteoriti shkatërron një makinë

Një meteorit ka goditur Strasburgun në mëngjes, duke shkatërruar një makinë të parkuar.

Nga goditja u krijua një vrimë rreth 50 centimetra në çatinë e makinës dhe më pas u gjet “një objekt me përmasat e një arre.

“Pas inspektimit mjeko-ligjor dyshojmë se bëhet fjalë për rënien e një trupi yjor”, shkruajnë zjarrfikësit e rajonit të Renit të Poshtëm në raportin pas kontrolleve.

Policia shkencore po punon tani për analiza të mëtejshme për të verifikuar përbërjen e trupit qiellor. 

The post Strasburg, rënia e një meteoriti shkatërron një makinë appeared first on .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *