ALBUK TV LIVE

Alarm për bombá në disa institucione arsimore, mbi 30 shkolla mbyllen në Belgjikë

Disa shkolla në rajonet e Brukselit dhe Brabant të Belgjikës janë mbyllur pas një alarmi për bombë. Ky alarm është lëshuar mbrëmjen e djeshme. 27 shkollat, të cilat autoriteti përkatës vendosi mbylljen “në respekt të parimit të kujdesit”, po inspektohen nga policia.

Në fillim të këtij muaji, disa shkolla brenda dhe jashtë Brukselit u evakuuan pasi policia mori njoftime për kërcënime me bombë.

The post Alarm për bombá në disa institucione arsimore, mbi 30 shkolla mbyllen në Belgjikë appeared first on .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *