ALBUK TV LIVE

Pasagjeri u lëndua teksa autobusi i Doncaster u godit me tulla

Një pasagjer pësoi një lëndim të rëndë në fytyrë kur një autobus u godit me tulla në Doncaster, tha policia.

Autobusi 81 po udhëtonte përgjatë rrugës Beech në Armthorpe kur u godit nga një numër raketash rreth orës 18:00 BST më 23 tetor.

Policia e South Yorkshire tha se pasagjeri u dërgua në spital për trajtim.

PC Laura Connell tha se sulme të tilla nuk toleroheshin dhe apeloi që këdo që ka informacion të dalë përpara.

Një zëdhënës i First Bus South Yorkshire tha se disa incidente të ngjashme gjatë muajve të fundit kishin shkaktuar më shumë se 15,000 paund dëme në xhami dhe panele trupore në autobusë.

Kompania tha se mund t’i duhet të heqë shërbimet nga disa zona me një njoftim të shkurtër nëse ka pasur incidente të përsëritura të sjelljeve të ngjashme antisociale.

“Ne punojmë ngushtë me policinë për të provuar të identifikojmë njerëzit e përfshirë pasi kjo lloj sjelljeje antisociale mund të jetë jashtëzakonisht e rrezikshme dhe nuk do të tolerohet,” shtoi First.

Në një incident të ngjashëm në nëntor 2022, disa shërbime të autobusëve të mbrëmjes Stagecoach u anuluan pranë Barnsley pasi u hodhën gurë mbi autobusët.

The post Pasagjeri u lëndua teksa autobusi i Doncaster u godit me tulla appeared first on .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *