ALBUK TV LIVE

Dita e Pavarësisë, ambasada e SHBA publikon videon e urimit : Gëzuar, shqiptarët luftuan për kulturën dhe historinë!

Me rastin e 111 vjetorit të pavarësisë Ambasada e SHBA në Tiranë përmes një video ka uruar gjithë shqiptarët. “Urime popullit shqiptar nga US Embassy Tirana në 111 vjetorin e Pavarësisë! Për të shënuar këtë ditë të veçantë, oficerët dhe stafi ynë amerikanë kanë udhëtuar në të gjithë Shqipërinë jo vetëm për të ndarë këtë mesazh, por për të përjetuar kulturën dhe historinë e larmishme për të cilën kanë luftuar kaq shumë shqiptarë gjatë gjithë historisë suaj të pasur. Gëzuar Ditën e pavarësisë! Gëzuar Shqipëri”, shkruan ambasada e SHBA në Tiranë.

The post Dita e Pavarësisë, ambasada e SHBA publikon videon e urimit : Gëzuar, shqiptarët luftuan për kulturën dhe historinë! appeared first on .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *