ALBUK TV LIVE

Rrugët për në Syrin e Londrës u bllokuan nga festimet për ditën e Pavarësisë së Shqipërisë (video)

Policia e Meta ka vendosur një seksion 35 në zonë, pasi festimet e Ditës së Pavarësisë së Shqipërisë kanë një reputacion për të vazhduar deri në orët e para dhe bllokimin e rrugëve me makinat e tyre sportive fantastike

The post Rrugët për në Syrin e Londrës u bllokuan nga festimet për ditën e Pavarësisë së Shqipërisë (video) appeared first on .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *