ALBUK TV LIVE

CNN rendit Piramidën e Tiranës ndër projektet e shkëlqyeshme arkitekturore të vitit

Gjiganti amerikan i informacionit, CNN e ka renditur Piramidën e Tiranës ndër projektet e shkëlqyeshme arkitekturore të vitit.

‘Çdo vit, lista e ashtuquajtur WOW nxjerr në pah projekte të reja të jashtëzakonshme në mbarë globin, me projektet e paraqitura të këtij viti që vijnë nga pesë kontinente të ndryshme’, shkruan Jacqui Palumbo për CNN.

‘Në qendër të qytetit të Tiranës, banorët dhe vizitorët mund të ngjiten në një piramidë monumentale që dikur ishte simboli i ndritshëm i një diktature shtypëse”, shton ai.

The post CNN rendit Piramidën e Tiranës ndër projektet e shkëlqyeshme arkitekturore të vitit appeared first on ALBUK UK NEWS.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *