ALBUK TV LIVE

Gafa e re e Joe Biden, ngatërron Macron me ish-presidentin francez Mitterrand

Presidenti amerikan, Joe Biden, gjatë një fjalimi bëri një tjetër lapsus, duke ngatërruar presidentin francez, Emmanuel Macron, me François Mitterrand, ish-President i Francës që vdiq më 8 janar në vitin 1996.

Po ashtu, ai ngatërroi edhe Francën me Gjermaninë kur tha se Miterrand nga Gjermania i kishte thënë: “Amerika u kthye!”

Shtëpia e Bardhë më vonë publikoi tekstin e fjalimit në të cilin emri i Miterrand u ndryshua në Makro.

Biden është presidenti më i vjetër aktual i SHBA dhe gjatë funksionit të tij ka bërë një sërë gafash. Nëse ai rizgjedh këtë nëntor, ai do të mbushte 87 vjeç në fund të mandatit të tij të dytë.

Biden është presidenti më i vjetër aktual i SHBA dhe gjatë funksionit të tij ka bërë një sërë gafash. Nëse ai rizgjedh këtë nëntor, ai do të mbushte 87 vjeç në fund të mandatit të tij të dytë.

The post Gafa e re e Joe Biden, ngatërron Macron me ish-presidentin francez Mitterrand appeared first on ALBUK UK NEWS.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *