ALBUK TV LIVE

“Pa ndryshuar porosia e Ramës nuk ndryshon vendimi i Gjykatës”, avokati i Berishës flet pas seancës: Nuk u morën parasysh as praktikat e Strasburgut

Pas mbarimit të seancës në ngarkim të ish-kryeministrit Sali Berisha, avokati i tij, Genc Gjokutaj, tha se pa ndryshuar porosia e Ramës nuk ndryshon vendimi i Gjykatës. GJKKO rrëzoi kërkesën e Berishës për ta lejuar atë që të marrë pjesë në seancat plenare të Parlamentit.

“Ata vazhduan në të tyren, ne do të vazhdojmë betejën tonë. Edhe praktikat e Strasburgut dhe të gjitha argumentet që ne bëmë, gjykata nuk arriti të konkludonte. Pa ndryshuar porosia e Ramës, nuk ndryshon vendimi i kësaj gjykate”, tha Gjokutaj.

The post “Pa ndryshuar porosia e Ramës nuk ndryshon vendimi i Gjykatës”, avokati i Berishës flet pas seancës: Nuk u morën parasysh as praktikat e Strasburgut appeared first on ALBUK UK NEWS.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *