ALBUK TV LIVE

Momente intime, Sara dhe Bardhi puthen në pishinë në mes të natës

Sara dhe Bardhi në orët e vona të natës kanë dalë në oborrin e shtëpisë së Big Brother, për të kaluar disa momente vetëm.

Ata vendosën të hynin në pishinë edhe pse në fillim ngurruan sepse iu duk shumë ftohtë.

Pasi hynë ata filluan të prekeshin dhe të t’i jepnin përqafime njëri-tjetrit. Më pas ishte Sara ajo që e ka puthur në buzë Bardhin, duke krijuar kështu një atmosferë shumë romantike.

Vëllai i madh duke parë momentet intime që po kalonin bashkë, i vendosi gjithashtu një këngë romantike në sfond.

The post Momente intime, Sara dhe Bardhi puthen në pishinë në mes të natës appeared first on ALBUK UK NEWS.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *