ALBUK TV LIVE

Tornado godet shtetin e Indianas në SHBA, 3 të vdekur

Shtetet qendrore të SHBA-ve janë goditur nga tornadot dhe stuhitë e fuqishme.

Shërbimi Amerikan i Motit ka lëshuar paralajmërim për tornado, fenomen që pritet të prekë jo më pak se 13 milionë njerëz. Tre persona kanë humbur jetën në Indiana, ndërsa ka dhe shumë të lënduar.

https://x.com/ReedTimmerUSA/status/1768441447265493244?s=20

Tornadot kanë prekur edhe zona të tjera, por se fatmirësisht në to nuk ka pasur viktima.

The post Tornado godet shtetin e Indianas në SHBA, 3 të vdekur appeared first on ALBUK UK NEWS.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *