ALBUK TV LIVE

Kaq ishte! Prishet marrëdhënia mes Bardhit dhe menaxherit të tij

Pas daljes së papritur të Bardhit nga formati i ‘BBV3’, ai nuk ka marrë pjesë në asnjë intervistë, por ka qenë Sara ajo e cila gjatë një podcast-i të zhvilluar me Megi Pojanin ka treguar më tepër detaje rreth marrëdhënies së tyre, gjendjes shëndetësore të nënës së Bardhit dhe marrëdhënies që Bardhi ka me menaxherin e tij.

E pyetur se si është marrëdhënia mes Bardhit dhe menaxherit, Sara ka deklaruar se dyshja nuk ka kontakt me njëri-tjetrin.

“Nuk kanë kontakt. Mendoj që Bardhi ka patur mjaftueshëm arsye pa ndikimin tim fare për të arritur në konkluzionet e veta”.

The post Kaq ishte! Prishet marrëdhënia mes Bardhit dhe menaxherit të tij appeared first on ALBUK UK NEWS.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *