ALBUK TV LIVE

Lufta në Gazë, konfirmon Shtëpia e Bardhë: Izraeli do të zbatojë pauza humanitare çdo ditë

Izraeli do të fillojë të zbatojë “pauza humanitare” katër-orëshe në veri të Gazës çdo ditë për të lejuar njerëzit të largohen, tha Shtëpia e Bardhë.

Shtëpia e Bardhë e quajti lëvizjen një hap në drejtimin e duhur dhe shtoi se SHBA synon të shohë të paktën 150 kamionë humanitarë që hyjnë në Gaza çdo ditë. Amerika ende nuk e mbështet një armëpushim në Gaza në këtë kohë, tha zëdhënësi John Kirby, ndërsa shtoi se SHBA synon të shohë të paktën 150 kamionë humanitar që hyjnë në Gaza çdo ditë.

Qyteti më i madh i Gazës është në qendër të fushatës së Izraelit për të eliminuar Hamasin pas sulmit të tij vdekjeprurës të 7 tetorit – dhe ushtria izraelite thotë se qendra kryesore e komandës së Hamasit ndodhet brenda dhe nën kompleksin e spitalit Shifa.

The post Lufta në Gazë, konfirmon Shtëpia e Bardhë: Izraeli do të zbatojë pauza humanitare çdo ditë appeared first on .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *