ALBUK TV LIVE

Siluetat e ushtarëve të instaluara në homazhin e Kujtesës (video)

Dymbëdhjetë silueta të veteranëve janë instaluar në një park në Salford për të shënuar fundjavën e Përkujtimit.

Shifrat, të vendosura në parkun përkujtimor të veteranëve në Swinton, përfaqësojnë të gjitha zonat e Forcave të Armatosura.

Glenn Croston i Shoqatës së Veteranëve të Salfordit tha se ishte e rëndësishme të kujtojmë “ata që kanë shkuar përpara nesh, ata që kanë shërbyer dhe ata që kanë vdekur në shërbim”.

Ai shpresonte se të rinjtë do ta shihnin instalimin dhe “të vazhdonin këtë në të ardhmen kur të mos jemi më përreth”.

The post Siluetat e ushtarëve të instaluara në homazhin e Kujtesës (video) appeared first on .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *