ALBUK TV LIVE

Kompania e prindërve të princeshës Kate falimenton dhe Pallati Mbretëror i detyron ata të mos provojnë më

Kompania “Party Pieces” në pronësi të Carol dhe Michael Middleton, prindër të Princeshës Kate, duhej të shpallte falimentimin. Një burim i brendshëm pretendon se çifti vendosi të mos fillonte një biznes të ri për të mbrojtur vajzën e tyre. 

Carol (68) dhe Michael Middleton (74) kanë furnizuar me dekorime feste në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar për 30 vjet . Në verën e vitit 2023, kompania e prindërve të Princeshës Kate duhej të shpallte falimentimin sepse kishte akumuluar borxhe prej tre milionë funtesh.

Si Kate, 41, dhe motra e saj Pippa Matthews , 40 vjeç, punonin për “Party Pieces”.

Middletons donin të dilnin me një kompani të re të quajtur “First Birthdays”, e regjistruar tashmë në regjistrin tregtar.

Por tani Carol dhe Michael Middleton po e braktisin idenë për hir të Kate, sipas asaj që shkruan gazeta britanike «The Mirror» .

Planet e biznesit të braktisura, kjo është arsyeja pse

“Thuhet se pallati mbretëror nuk dëshiron të rrezikojë një tjetër falimentim, duke qenë se njerëzit kanë humbur para për shkak të rënies së kompanisë”, raporton Mirror. 

Carol dhe Michael më pas braktisën “planet e tyre të ardhshme të biznesit për të mbrojtur reputacionin e vajzës së tyre”.

“Emri Windsor mori një goditje kur “Party Pieces” u rrëzua. Pallati sigurisht që nuk dëshiron që diçka e tillë të ndodhë përsëri”, shpjegoi një i brendshëm.

The post Kompania e prindërve të princeshës Kate falimenton dhe Pallati Mbretëror i detyron ata të mos provojnë më appeared first on .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *