ALBUK TV LIVE

Dita e Pavarësisë/ Surpriza e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit për udhëtarët në aeroportin ndërkombëtar ‘Nënë Tereza

Në ditën e Pavarësisë, Teatri Kombëtar i Operës dhe Baletit ka surprizuar qytetarët në aeroportin ndërkombëtar ‘Nënë Tereza’, me një performancë artistike.

‘Surpriza krejt e veçantë e Ditës së Flamurit nga Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor! 70 vjet TKOBAP’- shkruan kreu i qeverisë.

The post Dita e Pavarësisë/ Surpriza e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit për udhëtarët në aeroportin ndërkombëtar ‘Nënë Tereza appeared first on .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *