ALBUK TV LIVE

Gërvalla takohet me homologun senegalez, e fton për vizitë në Kosovë

Ministrja e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla ka zhvilluar një takim me homologun e saj senegalez, Ismaila Maidor FALL.

Gjatë këtij takimi, Gërvalla tha se homologun e saj e falenderoi për mbështetjen që Senegali ka ofruar në vazhdimësi për Kosovën

“Shpreha përkushtimin dhe vullnetin për zgjerimin dhe thellimin e këtij bashkëpunimi në fusha të ndryshme”, shkroi Gërvalla. Më tej, ajo bëri të ditur se Maidor Fallin e ka ftuar që ta vizitojë Kosovën. 

Më tej bëri të ditur se ajo e ka ftuar homologun e saj senegalez që të vizitojë Kosovën.

The post Gërvalla takohet me homologun senegalez, e fton për vizitë në Kosovë appeared first on .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *