ALBUK TV LIVE

Aktori i ‘Anatomy of a Fall’ akuzohet për përdhunim nga një anëtar i stafit të filmit

Samuel Theis është akuzuar për përdhunim nga një anëtar i ekipit që punon në filmin e tij të ardhshëm “Je te jure”, të cilin ai e drejton.

Aktori dhe regjisori 45-vjeçar njihet për interpretimin e tij në filmin e ri “Anatomy of a Fall”, i cili fitoi dy çmime në Golden Globes dhe Palmën e Artë në Festivalin e Kanës. Theis luan bashkëshortin e personazhit të Sandra Huler në film.

Gazeta franceze “Liberation” raportoi se një anëtar mashkull i ekuipazhit akuzoi Theis për përdhunim gjatë një feste të kastit dhe ekipit të mbajtur në një apartament në gjysmën e xhirimeve të “Je te jure”. Anëtari i paidentifikuar i stafit thotë se ai qëndroi në apartament pasi ishte i dehur dhe pretendon se Theis e përdhunoi në orët e para të mëngjesit.

Në vend që të pushoheshin nga projekti, producentët gjetën një mënyrë që Theis të vazhdonte të drejtonte filmin pa qenë prezent.

Variety raporton se zgjidhja ishte “të hiqja fizikisht Theis nga grupi dhe ta drejtonte atë nga distanca. Theis vinte në mëngjes për të rregulluar gjithçka dhe për të shkuar në një dhomë tjetër. Aktorët mund të vinin tek ai nëse ishte e nevojshme dhe Theis do të komunikonte me anëtarët e ekuipazhit përmes ekraneve.”

Raportimet thonë se anëtari i stafit bëri një ankesë në polici kundër Theis, por avokati i drejtorit tha se ai nuk ishte në dijeni të ankesës.

“I vetmi hetim për këtë rast u urdhërua nga produksioni dhe u krye nga një agjenci e pavarur. Dosja u dorëzua në shtator dhe ishte 300 faqe – përfundimi është se nuk kishte asnjë provë që të provonte atë që ndodhi si sulm seksual”, tha avokati.

Tice pretendon se takimi ishte konsensual.

The post Aktori i ‘Anatomy of a Fall’ akuzohet për përdhunim nga një anëtar i stafit të filmit appeared first on ALBUK UK NEWS.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *