ALBUK TV LIVE

Herzog për Blinken: Le të bëjmë gjithçka që mundemi për të reduktuar viktimat civile në Gaza

Izraeli po bën të pamundurën në rrethana jashtëzakonisht të ndërlikuara në terren, për të siguruar që të mos ketë pasoja të padëshiruara dhe viktima civile. 

Presidenti izraelit Isaac Herzog tha këtë gjatë takimit me Sekretarin Amerikan të Shtetit Antony Blinken në Tel Aviv. 

“Ne po paralajmërojmë, po thërrasim, po tregojmë, po dërgojmë fletëpalosje, po përdorim të gjitha mjetet që ligji ndërkombëtar na lejon të lëvizim njerëzit, në mënyrë që të nxjerrim në dritë këtë qytet gjigant terrori që është nën shtëpi. dhomat e ndenjes dhe dhomat e gjumit, xhamitë, dyqanet dhe shkollat”, tha Herzog.

The post Herzog për Blinken: Le të bëjmë gjithçka që mundemi për të reduktuar viktimat civile në Gaza appeared first on ALBUK UK NEWS.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *