ALBUK TV LIVE

“Të gjithë në Ballkan po armatosen”, paralajmërimi i Vuçiç: Serbia nuk mbetet prapa, do ta shihni shumë shpejt

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç u shpreh sot se e gjithë bota, por edhe rajoni i Ballkanit po armatoset me shpejtësi, ndërsa theksoi se Serbia nuk mbetet prapa.

“Të gjithë në rajon po armatosen. As ne nuk do të mbetemi prapa. Gjithçka që mund t’ju them është se ne nuk jemi prapa në këtë drejtim. Së shpejti do të mund ta shihni”, u shpreh ai gjatë një vizite në Shtëpinë Ruse në Beograd.

Ai shtoi se gazetarët shqiptarë nga Kosova i pyetën amerikanët se çfarë mendonin për vendosjen e paralajmëruar të shërbimit ushtarak në Serbi dhe se këta të fundit u përgjigjën se po e monitorojnë nga afër situatën.

“Gjithashtu ndjek nga afër gjithçka që ndodh në të gjithë botën. Dhe në Amerikë, dhe në Angli, dhe në Francë, dhe në Gjermani. Ne po monitorojmë nga afër gjithçka kudo. Por ajo që nuk duhet ta ndiqni nga afër, ajo që shihni, edhe nëse nuk shihni asgjë dhe bëni sikur nuk dëgjoni asgjë, është se të gjithë po armatosen deri në dhëmbë”, ka përfunduar Vuçiç.

The post “Të gjithë në Ballkan po armatosen”, paralajmërimi i Vuçiç: Serbia nuk mbetet prapa, do ta shihni shumë shpejt appeared first on ALBUK UK NEWS.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *