ALBUK TV LIVE

Izrael: Refuzohen në Holandë reklamat me fytyrat e pengjeve izraelite dhe fjalët ‘ata nuk mund të dëshmojnë sot’

Kompanitë holandeze kanë refuzuar të publikojnë reklama me foto të pengjeve izraelite në Gaza përpara mbledhjes së sotme të Gjykatës së Drejtësisë në Hagë. 

Këtë e ka bërë të ditur Drejtoria izraelite e Diplomacisë Kombëtare, sipas së cilës në të gjithë Holandën ishte përgatitur një fushatë reklamuese për të rritur ndërgjegjësimin e publikut për lirimin e pengjeve izraelitë në kuadër të seancës së Gjykatës. 

Reklamat shfaqnin foto të ndryshme të pengjeve të shoqëruara me emrat e tyre dhe fjalët “Ai/ajo nuk mund të dëshmojë sot”.

The post Izrael: Refuzohen në Holandë reklamat me fytyrat e pengjeve izraelite dhe fjalët ‘ata nuk mund të dëshmojnë sot’ appeared first on ALBUK UK NEWS.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *