ALBUK TV LIVE

‘Mbreti Charles nuk ka vdekur’, Pallati mbretëror reagon pas lajmit të rremë nga mediat ruse për monarkun

Për gjatë gjithë ditës së sotme, mediat ruse kanë publikuar lajme false në lidhje me vdekjen e mbretit Charles. Lajmi për vdekjen e tij kishin shkuar deri në Ukrainë.

Deklarata, e datës 18 mars dhe me vulën e rezidencës zyrtare të monarkut britanik në Londër, thoshte: “Njoftimi i mëposhtëm është bërë nga komunikimet mbretërore. Mbreti ndërroi jetë në mënyrë të papritur dje pasdite.

“Në lidhje me këtë kanë reaguar ambasadat në Moskë dhe Kiev duke cituar burimet e tyre nga Londra. Ato raportuan në media në lajmet janë false.

Në deklaratë shkruhej se sovrani, i cili u diagnostikua me kancer gjatë muajit shkurt, jo vetëm që është gjallë, por ai vazhdon të kryejë angazhimet e tij institucionale dhe private.Lajmi vijnë mes spekulimeve për shëndetin e Kate Middleton pas operacionit abdominal më 17 janar.

The post ‘Mbreti Charles nuk ka vdekur’, Pallati mbretëror reagon pas lajmit të rremë nga mediat ruse për monarkun appeared first on ALBUK UK NEWS.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *