ALBUK TV LIVE

Zbardhet shkresa e Kuvendit për Gradën: Deputetët e përjashtuar, jo pjesë e aktiviteteve parlamentare

Me tensione është shoqëruar paraditja e sotme në Kryesinë e Kuvendit, pasi deputetët e opozitës nuk u lejuan që të futen në zyrat e Kryesisë.

Ata u penguan nga Grada, ç’ka solli më pas edhe përplasje, ndërsa disa prej deputetëve, të përjashtuar nga Kuvendi pas vendimit të Komisionit të etikës, kapërcyen hekurat dhe u futën brenda. Ndërkohë më pas, disa te tjerë zgjodhën që të futen  nga dritaren.

Ndërkohë është zbardhur edhe shkresa e Kuvendit drejtuar Gardës, ku njoftohet se deputetët e përjashtuar, nuk do të lejohen që të jenë pjesë e aktiviteteve në Kryesinë e Kuvendit, deri në përfundim të aftit.

The post Zbardhet shkresa e Kuvendit për Gradën: Deputetët e përjashtuar, jo pjesë e aktiviteteve parlamentare appeared first on .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *