ALBUK TV LIVE

Riorganizimi i kabinetit: Cleverly me zgjuarsi thotë se është ‘absolutisht i përkushtuar për të ndaluar anijet’ (video)

Sekretari i ri i Brendshëm James Cleverly tha se ai është “absolutisht i përkushtuar për të ndaluar anijet”.

Teksa mbërriti në Zyrën e Brendshme, zoti Cleverly shtoi se qeveria “po sigurohet që të gjithë në Mbretërinë e Bashkuar të ndihen të sigurt dhe të sigurt duke kryer punët e tyre të përditshme”.

I pyetur nëse donte të distancohej nga retorika e paraardhësit të tij Suella Braverman, ai tha se synon “ta bëjë këtë punë në mënyrën që unë mendoj se mbron më së miri popullin britanik dhe interesat tona”.

The post Riorganizimi i kabinetit: Cleverly me zgjuarsi thotë se është ‘absolutisht i përkushtuar për të ndaluar anijet’ (video) appeared first on .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *